Free Web Hosting Forum
Go Back   Free Web Hosting Forum > 000WebHost Services > Before Registration
Reload this Page Have the right nameserver but dosen't go.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
(#21)
Old
bballmike bballmike is offline
Junior Member
bballmike is on a distinguished road
 
Posts: 25
Join Date: Jan 2009
Default 01-08-2009, 10:33 PM

Quote:
Originally Posted by n00b 0wna View Post
Yes, and if you can search your 1and1 account for a way to disable or ask for help from them. I cannot help you any further than that, sorry.
Dang... I dont know if i can delete the account because that is were i get billed for my Domain every year

Mike
(#22)
Old
n00b 0wna n00b 0wna is offline
Senior Member
n00b 0wna is on a distinguished road
 
Posts: 682
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia
Send a message via MSN to n00b 0wna
Default 01-08-2009, 10:35 PM

Than you may want to try and transfering your domain to another registrant, my suggestion is GoDaddy.com Im not sure if that is free or not but you can certainly check it out
(#23)
Old
bballmike bballmike is offline
Junior Member
bballmike is on a distinguished road
 
Posts: 25
Join Date: Jan 2009
Default 01-08-2009, 10:35 PM

Also when i am on my Other computer it does the same thing
(#24)
Old
n00b 0wna n00b 0wna is offline
Senior Member
n00b 0wna is on a distinguished road
 
Posts: 682
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia
Send a message via MSN to n00b 0wna
Default 01-08-2009, 10:36 PM

Quote:
Originally Posted by bballmike View Post
Also when i am on my Other computer it does the same thing
Try what I said before this and see if that helps.
(#25)
Old
bballmike bballmike is offline
Junior Member
bballmike is on a distinguished road
 
Posts: 25
Join Date: Jan 2009
Default 01-08-2009, 10:38 PM

Quote:
Originally Posted by n00b 0wna View Post
Try what I said before this and see if that helps.

So you want me to transfer my Domain to Godaddy.com and how would it work differently there? o and this is what it says under DNS settings on 1and1.com
Name server 1 ns02.000webhost.com
Name server 2 ns01.000webhost.com
Mail server 1 aspmx.l.google.com, 0

Mike
(#26)
Old
n00b 0wna n00b 0wna is offline
Senior Member
n00b 0wna is on a distinguished road
 
Posts: 682
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia
Send a message via MSN to n00b 0wna
Default 01-08-2009, 10:40 PM

Quote:
Originally Posted by bballmike View Post
So you want me to transfer my Domain to Godaddy.com and how would it work differently there? o and this is what it says under DNS settings on 1and1.com
Name server 1 ns02.000webhost.com
Name server 2 ns01.000webhost.com
Mail server 1 aspmx.l.google.com, 0

Mike
Because GoDaddy.com does not require you to have any type of hosting set up with your domain, giving you acess to change dns to use with other compaines.
(#27)
Old
bballmike bballmike is offline
Junior Member
bballmike is on a distinguished road
 
Posts: 25
Join Date: Jan 2009
Default 01-08-2009, 10:42 PM

Quote:
Originally Posted by n00b 0wna View Post
Because GoDaddy.com does not require you to have any type of hosting set up with your domain, giving you acess to change dns to use with other compaines.

Hmmm give me a minute i will try that

Mike
(#28)
Old
n00b 0wna n00b 0wna is offline
Senior Member
n00b 0wna is on a distinguished road
 
Posts: 682
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia
Send a message via MSN to n00b 0wna
Default 01-08-2009, 10:45 PM

Quote:
Originally Posted by bballmike View Post
Hmmm give me a minute i will try that

Mike
Tell me how that goes.
(#29)
Old
bballmike bballmike is offline
Junior Member
bballmike is on a distinguished road
 
Posts: 25
Join Date: Jan 2009
Default 01-08-2009, 10:46 PM

Quote:
Originally Posted by n00b 0wna View Post
Tell me how that goes.
When i went to transfer it says
Important Message
An error has been found. Please see below.

The registrar transfer for this domain is impossible!

Mike
(#30)
Old
n00b 0wna n00b 0wna is offline
Senior Member
n00b 0wna is on a distinguished road
 
Posts: 682
Join Date: Apr 2008
Location: Virginia
Send a message via MSN to n00b 0wna
Default 01-08-2009, 10:48 PM

You can always try different registers, just do a search for them because I can't name any others that I know that have domain transfers.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com