Free Web Hosting Forum
Go Back   Free Web Hosting Forum > Website Building > Web Design and HTML
Reload this Page Main Menu LInks not working
Reply
 
Thread Tools Display Modes
(#11)
Old
zeb_zeb86 zeb_zeb86 is offline
Banned
zeb_zeb86 is on a distinguished road
 
Posts: 41
Join Date: Aug 2011
Default 01-20-2012, 04:48 AM

ooops i am confused!!!!!!!!
Reply With Quote
(#12)
Old
Airsoft Brothers Airsoft Brothers is offline
Junior Member
Airsoft Brothers is on a distinguished road
 
Posts: 4
Join Date: Jan 2012
Default 01-21-2012, 09:38 AM

Thanks for the help. It is fixed. I reloaded the template, then just re-entered the dynamic code. Thanks again !!!
Reply With Quote
(#13)
Old
mattl's Avatar
mattl mattl is offline
Junior Member
mattl is on a distinguished road
 
Posts: 27
Join Date: Jan 2012
Location: NS, Canada
Default 01-21-2012, 01:57 PM

Quote:
Originally Posted by Airsoft Brothers View Post
Thanks for the help. It is fixed. I reloaded the template, then just re-entered the dynamic code. Thanks again !!!
No problem, glad i could help ^_^

Quote:
Originally Posted by zeb_zeb86 View Post
ooops i am confused!!!!!!!!
What are you confused about?


---
Matt L
1) Search the Forum first, Most questions have already been Answered & that's why there is a search function.
2) No luck? Try google. Most likely your answer can be found there
3) Still No luck? Ok Post a thread lets see what we can do
Reply With Quote
(#14)
Old
soghol soghol is offline
Junior Member
soghol is on a distinguished road
 
Posts: 2
Join Date: Feb 2012
Default Similar problem? - 02-22-2012, 03:04 PM

1st time poster, so please go easy on me.
When editing in admin mode, website builder shows :

Quote:
{%WebsiteName%}
{%WebsiteSlogan%}

{%menu_display%}

News
{%news%}

{%name%}
{%content%}

{%WebsiteFooter%}
Powered by: Best Web Hosting and Affiliate Programs Directory. Created with Free Website Builder <<<< this appears normal on both the builder and actual website
But works fine in the actual website (seasquirt.tk). Content displayed properly, links in the menu works fine too.

Is this normal? Makes it kinda difficult for me to work on it.

Thx
Reply With Quote
(#15)
Old
mattl's Avatar
mattl mattl is offline
Junior Member
mattl is on a distinguished road
 
Posts: 27
Join Date: Jan 2012
Location: NS, Canada
Default 02-23-2012, 02:53 PM

That would be normal. Your essentially calling different parts to make your website.
Think of it as a picture puzzle. there are many different parts but when they are all together they make a picture.


---
Matt L
1) Search the Forum first, Most questions have already been Answered & that's why there is a search function.
2) No luck? Try google. Most likely your answer can be found there
3) Still No luck? Ok Post a thread lets see what we can do
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com