Can't point my domain correctly


#15

Reset your domain registrar to default, nameservers should point at your domain registrar.

Point the CNAME at http://linedecart.000webhostapp.com notice HTTP:// NOT HTTPS:// and no numbers at the end.

Also REDIRECT/FORWARD your http://linedecart.com to http://www.linedecart.com notice HTTP:// NOT HTTPS:// and no numbers at the end.

Any more issues do reply! :slight_smile:


#16

OK good it seems to work now ! but i will wait to REDIRECT/FORWARD my http://linedecart.com to http://www.linedecart.com bcz when i did that yesterday that stop working a couple hours after ??

Thanks for your help !


#17

If it functions fine with both www and without then just leave it alone :slight_smile:


#18

hi James,
no it work only with WWW but without it not seem to point on good address ? but i did not forward or redirect for now ! you mean forward my http://linedecart.com to http://www.linedecart.com will work ??? even my http://linedecart.com is not working ?
Thanks again !


#19

Yes forward and it should function


#20

Today new panel have enabled domain parking feature where you can park domain on 000webhost nameservers.

more info here:


#21

Yes thanks Andrius I will try it !


#22

Now I am not able to log on new Panel ??? when I did park my domain and ask for link that ask me to log with the email I use on hold panel and I I have change my email for that one ! now when I try to log on panel I am always redirect on old panel how can I fix it now ??
thanks !!


#23

Login links are:

Login to old panel
Login to new panel


#24

I log on old panel both links bcz I use same address email by mistake I have changed my email on new panel by the same I use with old panel now with both links I log on old panel !! Can you change my email on new panel for the one I have registered plz ?


#25

Make sure you are fully logged out before trying the old panel link?


#26

Yes I am James !! Could you just my email with the I used to create the account !??? Plz!


#27

What error are you seeing issue are you having sorry?


#28

I can only log on old panel where I have an other website! And when I try to log on new panel to manage my other website I am not able to connect on new panel bcz I have changed the email for the same one I use on old panel now I can’t like g in new ! And I can’t change any email by my self now on hold panel or on new panel bcz I can’t log on new !!! It is why I ask you to put the email I used to create the new account ?? Thanks James !


#29

Okay I still am struggling to understand this I could be over tired so I’ll try to listen once more :eyes:

You login to the old panel and what is displayed? Can you access/manage your site?

You login to the new panel and what is displayed? Can you access/manage your site?

Sorry any screenshots would possibly benefit my understanding of it.


#30

Ok i have 2 website one on the old site Panel and one on news site panel! When I have created the new account I used an other email that I used on old but did change it and both I use the same email address and now whatever I do I am not able to log on new site panel . I am only able to log on old panel and yes I can acced to panel and manage the site that is active there . And I can see my old other website that have move on new panel but this one is not manageable bcz it blocked for inactivity it is why I move this one on new panel ! I hope you can understand ( sorry for my poor English )


#31

Does https://www.000webhost.com/password-reset/user work for you?


#32

Yes I but I think I only can change password ??


#33

I changed my password but that change nothing ??? Can you change my email User ID on new panel plz??? Just put the that I used when created it ??


#34

I parked my anis.com.np and its always stuck on “waiting for nameservers”. I have put my nameservers correctly in my domain.
primary name server : ns01.000webhost.com
secondary name server : ns02.000webhost.com

What is going on?