Domain Parked and URL Problem!



You have got no website on your account…


Point to and

Then within, set web address and park your domain

Then link it to your 000webhostapp URL :slight_smile:

You NEED a 000WEBHOSTAPP URL subdomain existing alongside your website at all times.


Yes you are right I want to create my own website on domain with your service instead creating and linking it to my domain


Alright make your site like


LINK IT to your 000webhostapp URL

Then just do not give out the 000webhostapp URL to anyone, only give out

Make sure to configure any scripts to use so nobody apart from you will know 000webhostapp URL exists.


OK thats workable but it will always display in search bar I guess and can you please eleborat the scripts part


In addition to above I just remade a website and linked it but its still not working with my domain


Seems to work


its working with ooowebhost domain but not when i type my own domain n open it


I used your domain,
I suggest waiting for dns to propagate.


Your site is working fine :slight_smile:

You simply need to put as both URL within WordPress settings.


Check this tutorial and let me know how it went for you


Hi, how are you? I have the same problem. I’ve been wanting to fix the problem for a week. I thought the page does not exist. This is the link that I try to use, but it does not work for anything.


Thanks! for the tutorial dear but its images are corrupt can you please advise the correct one or correct the links so I can see it


Works fine here @angel-design


No is not fix is show me this


Appears fine.

Head to WordPress URL settings and make the URL on both lines



Hi @angel-design!

Your domain was not linked correctly. I have linked it for you.,

Please clear your browser cache, flush your DNS and try again.


Well Thanks I had to erase and do it again, now how can i delete the 000webhostin logo that is on the page


Hi @angel-design
If you want to remove it then you have to upgrade to