No puede acceder a la pagina levv01.000webhostapp.com


#1

buenos dias…
he creado una cuenta levv01 ; pero no puedo acceder a ella desde otras maquinas (mi oficina, mi casa, etc)… tampoco puedo accceder al FTP…

good morning…
I have created an account levv01; But I can not access it from other machines (my office, my house, etc) … I can not access FTP either …


#2

Your website is loading here
Please flush you DNS , clear your cache, hit Shift+F5


#3

hola…
he probado desde otras maquinas (mi casa, casa de mi vecino, otras empresas, etc)… tampoco puedo accceder al FTP…

Nota: solo ingresa desde mi oficina…

Hello…
I have tried from other machines (my house, my neighbor’s house, other companies, etc) … I can not access the FTP …

Note: just enter from my office …


#4

What does the ftp say when trying to connect?


#7

Please use filezilla for ftp


#8

Este es el mensaje que me aparece en todas las otras maquinas que he probado … ¿que puede ser? … gracias

This is the message that appears to me on all the other machines I have tried … what can it be? … Thank you


#9

I do not talk spanish, can you please translate what the page is saying? :slight_smile:


#10

ok…

FireFox =>
Connection has expired

The levv01.000webhostapp.com server is taking too long to respond.

 The site may be temporarily unavailable or too busy. Please try again in a few moments.
 If you can not load any pages, check your computer's network connection.
 If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox has permission to access the web.

IExplorer… =>
Internet Explorer cannot display the webpage

What you can try:

Diagnose Connection Problems

More information


#11

Hi @levv01!

Your website levv01.000webhostapp.com is loading just fine.

Also, no FTP node appears to be down right now, so I suspect it as being a cache error on both cases. However please recheck your FTP settings as well; make sure they are matching with the ones from 000webhost cPanel > Settings > General > FTP details

Please clear your browser cache, restart your computer/router if necessary, and try again :slight_smile:


#12

Hola…

el problema sigue igual… lo mas relevante es que no sucede solo en una maquina… sucede en todos los lugares donde he probado… solo en mi oficina funciona bien…

ya no importa…

muchas gracias …

Hello…

The problem remains the same … the most relevant is that it does not happen only in a machine … it happens in all the places where I have tried … only in my office it works well …

it does not matter…

thank you very much … :confused:


#13

@levv01 Can your try this, see of this helps :slight_smile: