Migration Discussions


#129

@Lou_is - I misunderstood your problem. Hope you get it sorted :wink:


#130

www. cannot be used with 000webhostapp or free subdomains only parked/pointed domains free or premium from another registrar.


#131

When you enter phpmyadmin click on your database id123456_database on the left before doing anything else, make sure you don’t click on a function without clicking your database first, you cannot use information_schema.


#132

Host is files.000webhost.com

username and password are the ones you picked at the start of the new panel when clicking the + icon.

See under general settings at 000webhost.com


#133

OK, I think I found the solution.


#134

A post was merged into an existing topic: Migration tutorial > Backing up > Deleting old panel > Migrating to new panel


#135

Hi!!! How i do for get access to my new cpanel? I did the migration process but when i login into the 000webhost page i get that

I would like can see the cpanel again! Thanks a lot


#136

20 posts were merged into an existing topic: Migration Discussions


#137

I have completed migration. I have figured out the most of this but I have the issue to see my website load up on internet.
My website already is pointing to ns01.000webhost.com and ns02.000webhost.com
It just keep loading into this website address https://www.000webhost.com/migrate?utm_source=000&utm_medium=rdr&utm_campaign=old_panel_off&static=true2
I have registered my Domain with CrazyDomain.com.au and add NS as below:
Name Servers

Name Server 1
ns01.000webhost.com

31.170.167.6

Name Server 2
ns02.000webhost.com

153.92.2.7

DNS Settings

A Record
tealand.com.au

31.170.160.102

www.tealand.com.au

31.170.160.102

Read more at https://manage.crazydomains.com.au/members/domains/details/?id=815972#JwyTSyMYzVWmLc5Z.99

And set up in 000webhost New C panel as below:
Park Domain - show example
Free subdomain - show example
Point Domain - show example

Domain
Linked Website

tealand.com.au
Parked
a1219865.000webhostapp.com
Manage
Manage
www.tealand.com.au
Subdomain
a1219865.000webhostapp.com
Unlink

here is our site: http://tealand.com.au (a1219865.000webhostapp.com)
Thanks for kind help!


#138

But then this is a bad service, is not my fall the problem happened, then when they say “Leaders of free web host” is not really truth, because when they have a problem with the service that they doing, they not resolve the problems. Bad, bad ,bad. I don´t have a very deep knowledge about migrate webpage, and now I “must” to do the migration of my web site due to a problem that is not my fall. Bad, Bad, Bad


#139

@DanielRibeiro [quote=“DanielRibeiro, post:355, topic:56245”]
astrumgames.com
[/quote]

Your website loads fine with or without “www”

Its DNS propagation issue.
Use google dns.


Clear your browser cache and data and then try again.
also check using other browsers.
Else possible restart your PC and then check again.


#140

@TeaLand Your website loads fine with or without “www”


Its DNS propagation issue.
Use google dns.


Clear your browser cache and data and then try again.
also check using other browsers.
Else possible restart your PC and then check again.


#141

@jacksonramirez Migration to new panel is necessary because old panel is being shut down.

If you have any issue you can post here or PM me, we’ll try to solve your issue.


#142

I have migrated to new panel and added mine own domain that is pointing to 000webhost name server. but still while open my site (www.keshavgyawali.com.np) I get the message like

"Since May 1, 2017 your website should be switched to new members area.
If you still need your website follow instructions below.

No worries, we’ll help you with the migration process so that you could enjoy your website again!
All you need to do is follow these simple instructions:

Log in to old members area
Backup all your files via FTP
Backup your databases via phpMyAdmin
Backup email by pushing your emails to Gmail
Create account in new members area and setup your website from backup
Still confused? Read migration tutorials in forum
Looking for Web Hosting? Check this out!"…

Please help me out figuring it right.

Thanks in advance


#143

@keshavgyawali Your website loads fine.

DNS Propagation issue.
Use google dns.


Clear your browser cache and data and then try again.
also check using other browsers.
Else possible restart your PC and then check again.


#144

I have migrated to new panel, but my email can’t verified. Resend confirmation, Verification Email is not getting received.
thanks for the help!


#145

I have the site across to the new cPanel. On loading the site it currently comes up with the error :-

You see this page because your website doesn’t have “index.php” or “index.html” file in public_html folder.
Create index file
Below you can see your current files in public_html folder.

Despite index.php being in place correctly.

The other, probably greater issue, being that the exported SQL won’t import correctly.


#146

Many Thanks!
The next problem is: :slight_smile:
I uploaded the backup.php file to the /public_html but when I lunch to the link I can see this (I deleted the cookies and the antecedent of the browser.):


#147

I have two issues:

  1. My mailbox has been littered with notifications about EVERY SINGLE POST in this thread.
    I clicked “unsubscribe” in the e-mail I got, TWICE, and it doesn’t seem to work: it ignores my commands.
    The notifications are still comming (and spamming my mailbox).

  2. The FTP server is still not working under Konqueror (it doesn’t display the file listings).
    Inb4: No, restarting the PC, the Internet connection, the file manager, my brain, or
    simply “waiting longer”, or any other bright advice from “The IT Crowd” you suggested last time
    doesn’t fix it. Your FTP server is broken and that’s why.
    Moreover, now it stopped working in other FTP clients, including the command-line one.
    Just after trying to connect and authenticate it displays the error:
    220 ProFTPD Server (000webhost.com) [::ffff:145.14.145.32]
    USER sasq
    500 USER: Operation not permitted


#148

I’ve migrated my site (created in the old website designer) but now it doesn’t display correctly. See here: http://selfcateringharris.000webhostapp.com/

Any ideas?